Toversluis indoor speeltuin, uit met de kinderen

Koesterpas

U bent in het bezit van de Koesterpas?

Mooi, Toversluis heeft iets voor u…

Koesterpas is er voortaan voor iedereen! Vanaf nu kunnen alle Zeeuwen gebruikmaken van de ‘loyaliteitspas’, die inmiddels bij al meer dan honderdvijfendertig bedrijven recht op korting geeft. Tot dit jaar was een Koesterpas voorbehouden aan werknemers van ZorgSaam, Stichting Curamus en bedrijven die meedoen aan het concept, maar dat is veranderd. Koesterpas gaat verder als een zelfstandige stichting en scheidt zich, in goed overleg, af van ZorgSaam. Daarmee komt de pas nu voor iedereen binnen handbereik.

De Koesterpas is geldig tot 1 juni 2019. 

De koesterpas kunt u gebruiken bij het bowling/steengrill arrangement en bestaat,  zoals de naam verklapt, uit een avondje bowlen en steengrillen. De standaardprijs voor dit arrangement (vanaf 6 personen) is € 23,00 per persoon – de Koesterpashouder betaalt echter slechts € 20,80 per persoon (vanaf 6 personen) – ongeacht het aantal personen. Deze korting geldt echter enkel voor de volwassenen.

Voor meer informatie of reserveringen belt u naar de receptie: 0031 (0) 117 – 46 11 11. U kunt ook een reservering maken per e-mail: info@toversluis.nl of via het reserveringsformulier.

*Reserveringen dienen altijd door Toversluis bevestigd te worden. De standaardvoorwaarden betreffende de arrangementen gelden ook voor de Koesterpashouders. 

 

• Bezoek de website van de Koesterpas: klik hier

Koesterpas