Contacta Prijzen

Welkom op onze verrassingspagina! Heeft u in november 2013 op netwerkbeurs Contacta (bij de stand van Toversluis) met een grijpkraan een prijs gewonnen? Dan heeft u onlangs een e-mail met 4 bijzondere aanbiedingen van Toversluis ontvangen. Bekijk ze hieronder allemaal:

1. Aanbieding Moederdag: brunchen in Toversluis

Op deze feestdag brengen wij de brunch van ‘mama’ niet in rekening (met uitzondering van consumpties)! Maak voor de reservering alstublieft gebruik van het e-mailadres waarop u de Toversluis-aanbieding ontvangen hebt.

2. Aanbieding Vaderdag: brunchen in Toversluis

Alle ‘papa’s’ die de aanbiedingsmail hebben ontvangen en een reservering willen maken, krijgen de brunch voor Vaderdag gratis (met uitzondering van consumpties)! Maak voor de reservering alstublieft gebruik van het e-mailadres waarop u de Toversluis-aanbieding ontvangen hebt.

3. Aanbieding lidmaatschap Kidzklup

Later dit jaar kunt u een gratis lidmaatschap aanvragen voor Kidzklup. Wij informeren u te zijner tijd!

4. Bowlen met de afdeling, personeelsvereniging, collega’s

Als u in de herfst een gezellig (bedrijfs)uitje wilt maken met uw collega’s, kom dan gewoon lekker bowlen bij Toversluis. Met korting! Wij brengen u namelijk slechts de helft van de baanhuur in rekening (2 bowlingbanen voor de huurprijs van 1; 4 voor de prijs van 2, enzovoorts). Maak voor de reservering alstublieft gebruik van het e-mailadres waarop u de Toversluis-aanbieding ontvangen hebt.

Reserveren? Mail naar: marketing @ minevents.nl. Als u meer informatie wilt over één van deze aanbiedingen, kunt u ons telefonisch bereiken via: 0031 (0) 117-46111.

 

bannertje toversluis_kinderfeestjesbannertje toversluis_moederdagbannertje toversluis_contactbannertje toversluis_kidzklup