Acht interactieve laserbowlingbanen én een bowlingvereniging

Bowlen in Sluis en een strike gooien met blacklight, interactieve animaties en swingende muziek? Of juist in alle rust de bal tegen de kegels mikken en je speltechniek verbeteren?

Bij ons kan het allebei! Met onze acht onlangs vernieuwde en interactieve laserbowlingbanen (en een gezellige bar!) is de Bowling dé gelegenheid voor een sportief en spannend uitje. Uitstekend te combineren met bijvoorbeeld het Steengrillen, de Pizzarette of het dineren in ‘het all you can eat restaurant’. Natuurlijk is er ook gedacht aan de kinderen. Voor hen zijn er de speciale bumpers langs de zijkanten van de bowlingbanen en zijn er de speciale ‘dragon-bal glijbaantjes’ die de kinderen helpen in het werpen van de bal. Zo kunnen zij zelfs een strike werpen!
Teambuilding was nog nooit zo leuk dan het moment wanneer ook de logo’s van uw bedrijf en/of instelling digitaal en ‘dansend’ over de banen glijden. Fantastisch toch, als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Toversluis?

Tip voor jarige kinderen: er is een bowlingkinderfeestje te reserveren waarin je samen met het spelen in het Speeldeel een onvergetelijke middag beleeft.

Een bowlingbaan kost per uur, voor maximaal 6 personen: € 27,50.

U doet er goed aan te reserveren, wat kan via het reserveringsformulier of telefonisch. Let wel; op maandag, dinsdag en donderdag is Toversluis gesloten. U kunt de receptie dan ook via de mail bereiken.

• 00311174611111
• info@toversluis.nl
• Reserveringsformulier

⇒ Openingstijden  •  Kinderfeestjes  •  Facebook  •  Contact  •  Foto’s

Bowlingvereniging Toversluis

Natuurlijk huisvest het bowlingcentrum van Toversluis een heuse bowlingvereniging. Hoewel het team al sterk vertegenwoordigd is, mogen nieuwe leden zich altijd aanmelden. Ervaring is geen vereiste; de (basis)technieken worden met elkaar gedeeld. Elke ‘nieuweling’ krijgt zo de kans zich te ontwikkelen. De club traint elke donderdagavond (uitgezonderd vakanties en feestdagen) vanaf 19.30 uur. Leden verzamelen zich om 19.00 uur, vervolgens worden op basis van de zogenoemde ‘baantrekkingen’ de indelingen bepaald. De speeltijd bedraagt circa 2 uur, met 4 spelers per baan. Ook vinden er regelmatig sportieve competities plaats waar andere bowlingclubs aan deelnemen.

Kosten? Die vallen reuze mee: voor € 10,00 euro per avond krijgt u 2 uur speelplezier, een consumptie en de mogelijkheid technieken onder de knie te krijgen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de spelleider: Ronny. U kunt een e-mail sturen naar ronnyvanhove@kpnmail.nl