Toversluis indoor speeltuin, uit met de kinderen

Bowlen

Acht bowlingbanen én een bowlingvereniging

 

Bowlen in Sluis Een strike gooien met blacklight en swingende muziek? Of juist in alle rust de bal tegen de kegels mikken?

Bij ons kan het! Met acht hypermoderne bowlingbanen en een gezellige bar is de Bowling dé gelegenheid voor een sportief uitje. Uitstekend te combineren met bijvoorbeeld het Steengrillen, de Pizzarette of het dineren in ‘het all you can eat restaurant’ (u kunt geen gebruik maken van het drankplateau als het wilt combineren met alleen het bowlen) . Natuurlijk is er ook gedacht aan de kinderen. Voor hen zijn er de speciale bumpers langs de zijkanten van de bowlingbanen en zijn er de speciale ‘dragon-bal glijbaantjes’ die de kinderen helpen in het werpen van de bal.

Voordeel doordeweeks

Op doordeweekse dagen kunt u al bowlen voor slechts € 15,00 per uur. Op vrijdagen, zaterdagen en zondagen -ook tijdens vakantieperiodes en feestdagen- bedraagt de baanhuur € 20,00 per uur. Wij raden u aan telefonisch te reserveren. Checkt u nog wel even de openingsdagen?

00311174611111.

 

⇒ Openingstijden  •  Kinderfeestjes  •  Facebook  •  Contact  •  Foto’s

 

 

Bowling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bowlingvereniging Toversluis

Natuurlijk huisvest het bowlingcentrum van Toversluis een heuse bowlingvereniging. Hoewel het team al sterk vertegenwoordigd is, mogen nieuwe leden zich altijd aanmelden. Ervaring is geen vereiste; de (basis)technieken worden met elkaar gedeeld. Elke ‘nieuweling’ krijgt zo de kans zich te ontwikkelen. De club traint elke donderadagavond (uitgezonderd vakanties en feestdagen) vanaf 20.30 uur. Leden verzamelen zich om 20.00 uur, vervolgens worden op basis van de zogenoemde ‘baantrekkingen’ de indelingen bepaald. De speeltijd bedraagt circa 2 uur, met 4 spelers per baan. Ook vinden er regelmatig sportieve competities plaats waar andere bowlingclubs aan deelnemen.

Kosten? Die vallen reuze mee: voor € 8,00 euro per avond krijgt u 2 uur speelplezier, een consumptie en de mogelijkheid technieken onder de knie te krijgen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de spelleiders: Ronny is bereikbaar via 0031 (0) 6 – 114 377 43 en Paul via 0031 (0) 6 – 572 549 79. U kunt ook een e-mail sturen naar ronnyvhove@zeelandnet.nl