Toversluis Family Fun Parc is dé locatie voor tal van evenementen.

Regelmatig worden er evenementen georganiseerd in de grote zaal (capaciteit max. 500 personen). Het podium en de uitstekende geluid- en lichtapparatuur maken het tot een prima locatie voor dansavonden, shows, optredens en zelfs dance parties. Evenementen met een zakelijk karakter gaat Toversluis ook niet uit de weg; presentaties, ledenvergaderingen en seminars klinken ons bekend in de oren. Wilt u dus ook uw (bedrijfs)vlaggen zien wapperen bij de entree van Toversluis? 

Ons entertainmentteam helpt u graag verder als u niet over alle benodigde know-how beschikt. Het team kan bijvoorbeeld zorg dragen voor artiesten en diskjockey’s, een catwalk, speciale audio/video-installaties en drukwerk als flyers en posters.

Sterke punten

○ Voldoende parkeergelegenheid
○ Rustige locatie
○ Grote barvoorziening
○ Flexibele zaalhuur
○ Ondersteuning vanuit Toversluisteam
○ Specialistische audio/video ondersteuning

Van podium tot servet, van gastenlijst tot tulpplug: het wordt allemaal voor u geregeld. Onze restaurantmanagers bewaken de gastvrijheid, de keukenbrigade draagt zorg voor de buffetten en hapjes, het facilitaire team houdt de opbouw van de beursschermen of presentatiewanden in de gaten en onze media en entertainmentafdeling regelt de invulling van het artiestenprogramma. Zo bent u zeker van een goed georganiseerd evenement dat uw bedrijfsnaam recht doet!

Ook voor non-profit organisaties

Sportverenigingen, zorginstellingen, verzorgingstehuizen, instituten, scholen en andere non-commerciële organisaties zijn meer dan welkom om deel te nemen aan het partnerplan van Toversluis. Tegen schappelijke tarieven biedt het centrum ruimte en gelegenheid om binnen haar muren nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Het gebruik van de grote zaal en de bowlingbanen behoort tot de mogelijkheden.

Op doordeweekse dagen (uitgezonderd de woensdagmiddag) beschikt Toversluis nog over voldoende capaciteit. Of u zich nu aanmeldt met een groep van 20 of 200 personen, het centrum denkt graag met u mee om al uw wensen mogelijk te maken.