Welkom in de Brasserie van Toversluis

Naar hartenlust genieten van hapjes en drankjes, dat kan in deze ruimte. Van bitterballen en een compleet diner tot ranja en champagne; het staat allemaal op de uitgebreide maar ook scherp-geprijsde menukaart die u overigens hier kunt bekijken: klik hier. Het Grand Café leent zich uitstekend voor een groepsuitje of bedrijfsfeest en is verder de ideale plek om gezellig met partner, vrienden, familie of sportvereniging te aperitieven, te bestellen uit de menukaart of te steengrillen en te ‘ pizzaretten’. Chillen aan de bar nog voor de bowlingcompetitie begint of direct na een inspannende ‘wargame’  in de lasergame; het kan allemaal.

Van ‘t vat serveren we u graag een Duveltje, Leffe, La Chouffe, Jupiler of een Brugse Zot.
Aanrader op fles is de trappist van Westmalle.
Proost!

 

• Duvel
Bij elk nieuw vat Duvel wordt een leiding geleverd die tussen de kraan en het vat gestoken wordt. Daarnaast zijn de kranen zelf ook aangepast en de diameter van de leidingen een pak kleiner, zodat je zonder problemen een frisse Duvel kan tappen met zijn typerende schuimkraag. Een Duvel van het vat is met zijn vier graden een tikkeltje kouder dan vanop fles, maar behoudt in tegenstelling tot vele andere speciaalbieren van de tap, zijn authentieke, hoppige smaak.

• Leffe
Leffe Blond is een authentiek, blond abdijbier met een subtiele, bittere toets. Het is verfijnd, maar vol karakter. Leffe Blond is het degustatiebier bij uitstek: het geeft een unieke smaak aan eenvoudige gerechten en vergezelt uw maaltijd perfect.
Aroma: Fruitig en kruidig, met een vleugje vanille en kruidnagel.
Smaak: Naast het sterke aroma van mout onthult Leffe blond een zoete bitterheid die perfect in harmonie is met toetsen van vanille en kruidnagel.

• La Chouffe
LA CHOUFFE laat in de mond toetsen van citrusvruchten vrijkomen. De krachtige en aangenaam kruidige smaak geeft het bier de perfecte body. Dit goudkleurige bier met een licht hoppige smaak wist in de loop der jaren bierliefhebbers uit de hele wereld te verleiden. De unieke smaak werd trouwens al talloze keren bekroond. Benieuwd? La Chouffe is vanuit de Ardennen met de gans overgevlogen naar de supermarkten en horeca in Nederland. Marcel de kabouter drinkt ‘m graag na een wandeling, tijdens een spelletje of in een kroeg met zijn vrienden!
Het goed gemutste bier uit de Ardennen.

• Brugse Zot
Brugse Zot is een heerlijk goudblond bier dat wordt vervaardigd volgens een unieke receptuur en met respect voor traditie.
Het kent een bruine variant onder de naam Brugse Zot Dubbel, een iets zwaarder bier met een unieke bittere toets.

• Westmalle
De Tripel van Westmalle is een helder, goudgeel trappistenbier van 9,5°. Het langzame brouwproces en de nagisting op fles leveren een complex bier op, met een fruitige geur van rijpe banaan en een mooie, genuanceerde hopneus. De zachte en romige smaak, met een bittere toets gedragen door het fruitaroma, heeft veel finesse en elegantie. Geniet ook na van de heerlijk lange en droge afdronk. Dit bier wordt meestal geschonken uit flesjes van 33 cl, precies de inhoud van het bijhorende kelkglas.

 


 

 • Menukaart