Het Drankplateau is populair en te gebruiken bij het Steengrillen, Pizzarette, Brunchen of bij het all you can eat restaurant. 

Drankplateau

Het Drankplateau is een vastgesteld assortiment wat per persoon wordt aangeboden voor de duur van 3 uur. Het Drankplateau kost  € 15,00 euro per persoon (kinderen tot en met 6 jaar betalen € 10,00 per kindje).

Het Drankplateau bestaat uit: tappils (25cl), bronwaters, huiswijn wit, rood en rosé, vruchtensap en frisdranken als cola, ice tea, sprite en fanta, limonade siroop en koffie of thee. U dient het drankplateau per tafel/groep te bestellen. Het drankplateau is dus niet per persoon te bestellen. Ook is het drankplateau niet te bestellen bij het bowlen alleen. Het drankplateau dient altijd gecombineerd te worden met het eten in Toversluis. 

Exclusieve dranken als vreemde bieren, frisdranken op flesjes en bijvoorbeeld likeuren, gedistilleerd en cognacsoorten kunnen zeker wel besteld worden maar worden separaat op de rekening bijgeboekt. Dit zijn dranken die niet in het plateau zijn opgenomen. 

Bent u klaar met dineren of steengrillen en gaat u bijvoorbeeld bowlen of lasergamen dan neemt u de resterende tijd van de duur van het drankplateau gewoon mee naar de bowlingbaan of bar. U betaalt immers voor 3 uur en dus geniet u voor 3 uur van dit voordeel. De bedieningsmedewerker laat u uiteraard weten wanneer het einde nadert.