Toversluis indoor speeltuin, uit met de kinderen

High Tea

High Tea

Heerlijk theeleuten op de zondagmiddag, even bijkletsen met vriendinnen, zussen en moeders én een buik vol lekkers. ‘High Tea-en’ zal het nieuwe begrip worden in Toversluis. 

Terwijl we starten met een aperitief maison of een fruitsapje, zult u de tafel rijkelijk gevuld zien worden. Wanneer de ‘Blooming Tea’ is uitgebloeid, kunt u proeven van verschillende hartige en zoete hapjes. Denkt u dan aan sandwiches en mini broodjes, bladerdeeghapjes en verse groentes met dip. Fruitspiesjes, koek en snoep liggen klaar om ondergedompeld te worden in onze ‘chocoladebowl’. 

Loop het water u al in de mond? Reserveer dan snel, want deze High Tea is enkel mogelijk na reservering (24 uur op voorhand) én alleen op zondagen.

Blooming Tea

In het assortiment van onze High Tea treft u niet alleen 6 varianten losse thee aan maar ook de Jasili Bloomingteas. Deze bijzondere theebloemen zijn allen gebaseerd op witte thee afkomstig uit China. Tijdens het ambachtelijke productieproces worden de theeblaadjes samengebonden met een fijne draad. Juist déze manier van samenbinden bepaalt de uitgesproken kwaliteit van deze thee. Er ontstaat een theebol die in een handzame vorm is gedroogd. Wanneer deze theebol in aanraking komt met heet water, ontvouwt deze bol zich en komt deze letterlijk tot bloei. Dit is een fantastisch schouwspel.

 

Prijs

€ 18,50 per persoon

 

Reserveren kan alleen voor zondagen

Reserveren voor:

High Tea

Datum: (Uitsluitend minimaal 24 uur op voorhand te reserveren)

Totaal aantal personen:

Hoeveel volwassenen:

Hoeveel kinderen in leeftijd van 3 t/m 6:

Hoeveel kinderen in leeftijd van 7 t/m 12:

Tijdstip verzamelen aan de bar:

Gewenst tijdstip aanvang tafelen:

Gewenst tijdstip bowlen:

Aantal uren bowlen:

1 uur2 uur3 uur

Aantal bowlers:

Gewenst tijdstip lasergamen:

Aantal lasergamers/spelers:

Eten de kinderen mee?

Wilt u suggesties voor kindermenu's ?

Wilt u een Gamecard van € 5,00?

Zo ja, aantal:

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer (verplicht):

Vragen en/of opmerkingen:

 

 

 

 

 


 

 Openingstijden    Facebook    Contact    Foto’s    Reserveren