Wat de naam ‘all you can eat’ al een beetje doet verklappen is dat het hier gaat om een restaurant waar men voor een vast bedrag onbeperkt mag eten en drinken. 

Het restaurant zal ergens in het najaar van 2021 opnieuw worden geopend met een nieuw concept (zolang de maatregel van 1,5 meter gehandhaafd blijft kan dit restaurant NIET open). Voorheen werd uw gekozen gerecht bereid door een kok en diende u voor de keukenbalie te wachten; dat is nu verleden tijd! U kunt in de nieuwe formule zelf namelijk uw gerecht aan eigen tafel -en op verschillende manieren- bereiden. Het assortiment aan gerechten, ingrediënten en specerijen wordt eveneens flink uitgebreid!

Een ruime keuze aan ingrediënten dus maar ook bijgerechten worden u via dezelfde en bekende buffetten  gepresenteerd. We hebben het dan natuurlijk nog steeds over het voor-, hoofd- en nagerecht maar ook de lekkere knabbels tussendoor en de fijne smaakmakers, zoals de tapas (om u maar eens goed en uitgebreid te laten beginnen met het tafelen). Er gaat gewerkt worden met een ‘tafelgrill-pizzarette’ en uw keuze wordt door uzelf dus vers en naar eigen smaak bereid. Het assortiment in de buffetten is enorm uitgebreid!

Voor de prijs hoeft u het wederom niet te laten, maar dat bent u bij Toversluis al gewend. De prijs staat vast voor een bepaalde duur en dus genieten maar! De prijs is inclusief de consumpties uit een vast en door ons bepaald assortiment. Natuurlijk kunt u dan nog wel het favoriete drankje bestellen wat niet in het standaardassortiment is opgenomen. De prijs van de consumptie wordt dan gewoon op uw rekening bijgeboekt. 

Gaat u voorkeur uit naar een flesje wijn? Bekijk dan ons wijn-aanbod hier.

Denkt u aan de arrangementen als het dineren samen met het bowlen of lasergamen? Mooi…daar hebben wij een aantal suggesties voor samengesteld. We beschikken namelijk over een aantal ‘voordeelarrangementen’ welke we graag, tijdens het reserveren, met u zullen bespreken. Bowlen en dineren gaan namelijk uitstekend samen, maar dat wist u al.

Voor de kinderen tot en met 12 jaar betaalt u minder. De prijs is inclusief de entree van het Speeldeel.

Prijzen, inclusief consumpties
€ ..?.. (in opmaak) Volwassene
€ 
..?.. (in opmaak) Kind 3 t/m 6 jaar, inclusief toegang tot het Speeldeel
..?.. (in opmaak) Kind 7 t/m 12 jaar, inclusief toegang tot het Speeldeel

Drankplateau (optioneel)
Bekijk deze pagina voor meer informatie over het drankplateau en waar het assortiment uit bestaat.


Op de buffetten
De inhoud van alle buffetten worden op dit moment samengesteld. Wij verwachten dit binnen enkele dagen te kunnen presenteren.

    

Button bekijk foto sbutton contactbutton openingstijdenbutton reserveer hier

[/one_half]
    

Button bekijk foto sbutton contactbutton openingstijdenbutton reserveer hier