OPENINGSDAGEN BUITENOM DE BELGISCHE EN NEDERLANDSE SCHOOLVAKANTIES • Als alle kinderen naar school gaan is Toversluis gesloten op maandag, dinsdag en donderdag. Toversluis Bowling, Lasergamen, Brasserie en Speeldeel zijn geopend dus alleen op: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en wel vanaf 11:00 uur.

Toversluis ‘All you can eat grillrestaurant’ is echter alleen geopend op zaterdagen vanaf 17:00 uur en op zondagen vanaf 11:00 uur.
Op doordeweekse dagen sluiten we alle afdelingen rond 19:00 uur en op vrijdagen rond 20:00/21:00 uur, echter blijft dit altijd afhankelijk van het ingeschat aantal bezoekers op die dag. We kunnen dus altijd besluiten eerder te sluiten of wat langer open te blijven.

Op de zaterdagavond gaan we uiteraard wat langer door maar dat is afhankelijk van de drukte, meestal sluiten we tussen 22:00 en 23:00 uur. Het Speeldeel sluit altijd rondom 19:00/20.00 uur. 
Het ‘All you can eat’ grillrestaurant sluit op de zaterdagen rond 21:00 uur en op de zondagen rond 15:00 uur.
Hoe het komt dat we niet langer open zijn? Dat komt omdat we voornamelijk een bedrijf zijn met kinderen als doelgroep, het gaat hier dus om families, gezinnen en gezelschappen met kinderen.

OPENINGSDAGEN in de VAKANTIES • Openingsdagen/tijden tijdens de Nederlandse en Belgische vakantie(s):
In de Belgische en Nederlandse standaard schoolvakanties is Toversluis elke dag geopend en wel vanaf 11:00 uur.

Tip: bij slecht weer is het snel volzet. Wacht daarom met het betalen van parkeergeld tot u zeker bent van toegang tot Toversluis. U kunt uw betaalde parkeergeld namelijk niet van ons terugvorderen (de parkeerplaats is eigendom van de gemeente Sluis).
U kunt ons telefonisch bereiken vanaf de parkeerplaats om te vragen of u nog naar binnen kunt. Het telefoonnummer is 0031117461111.

In de vakanties is het dus vanaf 11:00 uur al mogelijk te lasergamen, bowlen, spelen in het Speelgedeelte (binnen en/of buiten) en plaats te nemen in de Brasserie (menukaart, steengrillen en pizzarette). Het ‘all you can grill restaurant’ is standaard alleen geopend op de zaterdagavond en de zondag overdag (ook tijdens de vakanties). Lees hier meer over dit populaire restaurant. Soms is dit restaurant door een feestdag extra geopend.  

Toversluis sluit op doordeweekse dagen in de vakanties meestal rondom 19:00/20:00 uur. Op de vrijdagavond rondom 20:00/21:00 uur en op zaterdagavond rond 22:00/23:00 uur. Op de zondagavond sluiten de deuren ook rond 19:00/20:00 uur. Afhankelijk van de drukte bepalen we ter plaatste wat langer open te blijven of juist eerder te sluiten (ook al komt dat weinig voor).

Bekijk onze pagina op Facebook voor eventuele actuele wijzigingen!