Toversluis indoor speeltuin, uit met de kinderen

Bowlen, Gamecards en Lasergamen

Wat kinderen kunnen doen in Toversluis?

 

Het antwoord is simpel: heel veel!

Klauteren, rennen, capriolen uithalen op trampolines, skelteren… in het Speeldeel is het allemaal mogelijk. In Game Kingdom kunnen ze zich uitleven met onder andere het Sesamstraat behendigheidsspel, de ‘DanceMachine’ en de ‘Roller Coaster’. Ook staan er een paar nieuwerwetse flipperkasten.

De apparaten in Game Kingdom zijn uitgerust met een card-reader. Steek de GameCard erin, en spelen maar! De Gamecard is te koop bij zowel de centrale receptie als de prijzenbalie. Opwaarderen is eenvoudig, de kaart op naam laten registeren idem dito. Ongebruikte credits blijven geldig, handig voor een volgend bezoek aan Toversluis! (Opgelet: Game Kingdom is tijdelijk buiten gebruik door een grote verbouwing).

Bowlen en lasergamen, kinderen doen het graag. Bij Toversluis kan het! In de lasergame-arena dient een vest gedragen te worden; voor kinderen jonger dan 8 jaar kunnen ze net iets te groot uitvallen, maar als ouder kunt u dat zelf het beste beoordelen. Mocht u twijfelen, schakel dan onze hulp in.

Tot slot een serieuze noot: in Toversluis zijn ouders (of begeleiders) zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Dit betekent uiteraard niet dat we geen acht slaan op een veilige (speel)omgeving; alle kinderspeeltoestellen zijn gecertificeerd conform de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Tevens zijn de deuren verzwaard (zodat kinderen niet onverhoeds naar buiten lopen) en een veilige omgeving gecreëerd bij het water rondom het centrum. Aspirines en pleisters voor kinderen zijn te verkrijgen bij de receptie. Het merendeel van onze medewerkers beschikt over het certificaat Bedrijfshulpverlening (BHV).

Kijk ook eens naar:  kinderfeestjes  •  bowling  •  binnenkermis


Openinsgtijden  •  Kinderfeestjes  •  Facebook  •  Contact  •  Foto’s