Toversluis indoor speeltuin, uit met de kinderen

Arrangementen

Arrangementen

Bij Toversluis is voor iedereen wat te doen. Met een speeldeel, een lasergame en een bowling biedt dat samen met de horeca een perfecte combinatie voor een gezellig dagje uit. Diverse arrangementen zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een combinatie van verschillende activiteiten. Zo is er de mogelijkheid om de bowling te combineren met Steengrillen of de Pizzarette, zijn er diverse Kinderarrangementen en krijgen houders van de Koesterpas extra korting bij het Bowlen & Steengrillen.

Daarnaast biedt Toversluis ook voor bedrijven diverse opties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag om meer informatie bij onze receptie of bel ons op: 0031 (0)117 461111

Ticketveiling

Bij Ticketveiling kan er geboden worden op een drietal arrangementen van Toversluis Het hoogste bod wint het arrangement en krijgt een voucher. Heeft u zo’n voucher gewonnen? Met de voucher kunt u bij Toversluis gebruik maken van het door u gewonnen arrangement. Uw voucher is geldig tot 6 maanden na aankoop. 

www.ticketveiling.nl

Emté Fijnproeversactie

Bij Emté kunt u punten sparen door middel van de Fijnproeversactie. Heeft u genoeg punten dan kunt u ze verzilveren voor een leuk dagje uit. Zo profiteert u met de Fijnproeversactie bij Toversluis van een 2e kaartje gratis voor het speeldeel. Uw voucher is geldig tot één maand na aankoop.

http://www.emte.nl/fijnproevers.htm

 


⇒ Openingstijden • Koesterpas • Bowling Pizarette • Bowling Steengrillen • Kinderarrangement

Arrangementen