Toversluis indoor speeltuin, uit met de kinderen

Restaurants

Van bitterbal tot familiediner, van menukaart tot hapjesbuffet

 

De lekkere trek kan gestild worden bij het Grand Café, de Counter in het Speeldeel en in het all you can eat restaurant. Het ‘hapjesbuffet’ is er echter speciaal voor de bezoekers in het Casino Admiral.

Voor een familie- of themabrunch (denk bijvoorbeeld aan Moederdag en Pasen) is het all you can eat  restaurant dé aangewezen plek. Ooit was hier de ‘Toverwok’ echter het voormalig wokrestaurant heeft de deuren voorgoed gesloten. Het naast gelegen Grand Café is eveneens geschikt voor kleine gezelschappen, een snelle hap of een gezellige borrel aan de bar, maar zeker ook voor grote groepen en families. Uitgebreid tafelen is dus geen probleem binnen Toversluis, een keuze maken uit de diverse gerechten soms nog wel!

Vraag vrijblijvend informatie op over bijvoorbeeld communiefeesten, groeps-diners, onze menukaart, kindergerechten, zakenlunchen, world food buffetten en/of bijzondere reserveringsmogelijkheden in ons restaurant. Onze restaurantmanagers helpen u graag verder, ook als het om speciale dieetwensen gaat.


  Openingstijden    Kinderfeestjes    Facebook    Contact    Foto’s   Grand Café

 


Restaurant