Kinderarrangementen voor grote groepen, scholen of verenigingen…

 

Voor kinderverjaardagsfeestjes bent u bij Toversluis aan het juiste adres, welkom! Maar wat nu als u op zoek bent naar een locatie voor een groep kinderen? Velen gingen u voor. Geloof ons maar; ‘u gaat uit met de kinderen’.

Voor elk budget en ieder kind is er wel een passend kinderfeestje te organiseren. Om het u gemakkelijk te maken heeft Toversluis ze op een rijtje gezet.

Er is gedacht aan arrangementen voor kinderen bij het ‘Steengrillen & Bowlen’ of bijvoorbeeld het arrangement ‘Pizzarette & Bowlen’, neem contact op met de receptie voor de aangepaste tarieven  voor kinderen tot en met 12 jaar. In restaurant ‘de Keuken’ eten de kinderen tot en met 12 jaar voor de prijs van € 15,00. Hiervoor kunnen zij kiezen uit de menukaart en daarnaast ook ‘snacken’ uit de buffetten. De entree van het Speeldeel is in de prijs opgenomen. 

Tevens kunnen wij kinderarrangementen op maat verzorgen, bijvoorbeeld voor een schoolfeestje, schoolreis of uitstapje van een kindergezondheidscentrum. Het managementteam van Toversluis begrijpt maar al te goed dat scholen en andere non-profit organisaties vaak kampen met een net iets te klein budget. We hebben dan ook altijd wel een passende oplossing. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer: 0031 (0) 117 – 46 1111. Graag bespreken wij uw persoonlijke wensen.

Bekijk hier de verjaardagsfeestjes; klik hier


⇒  Openingstijden   Koesterpas    Foto’s    Bowling Pizzarette    Bowling Steengrillen