Toversluis indoor speeltuin, uit met de kinderen

Vacatures – Stages

Aan de slag… binnen de muren van Toversluis Family Fun Parc

Met een bar en Grand Café, 8 bowlingbanen, een all you can eat restaurant, een indoor- en outdoor speelruimte voor kinderen (inclusief skelterbaan en botenbak), een groot zonovergoten terras, Game Kingdom, een lasergame-arena, een zaalruimte voor particulieren en bedrijven (400 – 600 personen) en avond- en weekend entertainment (bands, artiesten) is werken bij Toversluis uitdagend én afwisselend. Als jij op zoek bent naar een dynamische werkplek en geschikt denkt te zijn voor één van de onderstaande functies, stuur dan je brief naar: Mario Spetic, Nieuwstraat 83A, 4524 EG Sluis. Je sollicitatiebrief en CV kun je ook per e-mail sturen: mario.spetic @ minevents.nl. Hieronder een overzicht van de vacatures.

Stagiair Marketing & Communicatie (HBO niveau) •  Het ontwikkelingsteam binnen Toversluis is op zoek naar een aanstormende topper! Wie helpt ons mee om Toversluis op de kaart te zetten? Wie ondersteunt de ‘Toversluismarketeer’ om hét overdekte centrum van Zeeuws-Vlaanderen te promoten? Ben jij een kei en heb je zin om aan de slag te gaan als stagiair? Stuur dan je onderscheidende sollicitatiebrief naar: mario.spetic @ minevents.nl. Laat maar eens zien wie je bent en wat je kunt!

Stagiaires MBO Marketing (voorzien!) • Doorgaans bieden we de studenten een stageplek aan, op dit moment zijn echter alle plekken voorzien en dus ingevuld.

Horeca Medewerk(st)er oproep (plusminus 25 uur, per week) • Het horeca-team is nog op zoek naar een collega voor in de bediening! Weekenden, vakanties en dan zo nu en dan tijdens drukke dagen. Wie o wie? Richt je e-mail naar Mario Spetic (mario.spetic@ minevents.nl).

Leerling Kok(s)- M/V (plusiminus 25 uur, per week of als leerling/stagiair) • Ons keukenteam is namelijk op zoek naar uitbreiding van het bestaande team. Ben je bijna zover dat je op eigen benen kunt staan, of ben je juist op zoek naar een stageplek? Denk je genoeg en snel te kunnen schakelen om mee te kunnen draaien binnen dit team? Wil je, zo nu en dan, meehelpen in projecten (catering)? Heb je lef en durf je suggesties aan te dragen voor onze menukaart? Show us!

Je woont in de nabije regio en je staat open om ‘bijgeschoold’ te worden op kosten van de organisatie of was je op zoek naar een stageplek? Let wel: weekenden en vakantieperioden zijn voornamelijk de perioden waarin je aan de slag kunt (geldt niet voor stagiaires). Richt je e-mail naar Mario Spetic (mario.spetic@ minevents.nl).

ICT’er, computerdeskundige  (plusminus 10 uur per maand + oproep) • Toversluis beschikt over vele netwerken en computersystemen, denk maar eens aan de kassa-systemen en/of de bowlingmachines (software). Daarnaast beschikt het bedrijf, net als elke ander bedrijf, over systemen waarop wordt gewerkt met Office Microsoft. Het is daarom niet gek dat we naar iemand zoeken die verstand heeft van zaken en onderhoud pleegt. Uiteraard roepen we diegene ook op bij een storing.
Ben je zzp’er en wil je de dit zakelijke aanpakken, dan kan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.
Meer informatie: pc @ minevents.nl.