Aan de slag… binnen de muren van Toversluis Family Fun Parc

Met een bar, casino en een Grand Café, 8 bowlingbanen, een all you can eat restaurant, een indoor- en outdoor speelruimte voor kinderen (inclusief skelterbaan en botenbak), een groot zonovergoten terras, een lasergame-arena, een zaalruimte voor particulieren en bedrijven (400 – 600 personen) en avond- en weekend entertainment (bands, artiesten) is werken bij Toversluis altijd een uitdaging én afwisselend. Als jij op zoek bent naar een dynamische werkplek en geschikt denkt te zijn voor één van de onderstaande functies, stuur dan je brief naar: Mario Spetic, Nieuwstraat 83A, 4524 EG Sluis. Je sollicitatiebrief en CV kun je ook per e-mail sturen: mario.spetic @ minevents.nl. Hieronder een overzicht van de vacatures.

 

Medewerkers gezocht:
• All round Bedieningsmedewerker.
Je ‘loopt in de bediening’ bij de bowling, het all you can eat grillrestaurant, het Speeldeel, counter, terras en uiteraard help je mee als instructeur van het ‘lasergamen’.  Goede verdienste – alle leeftijden m/v.
Werkdagen voornamelijk in weekenden. 

• Receptie:
Entree-ontvangst, telefoon opnemen, reserveringen verwerken en contact onderhoud met horecateam. Werkplek is voornamelijk de receptie maar je begeleid ook de spelers naar de ‘Lasergame’ en start de bowlingbanen voor de spelers. Goede verdienste – alle leeftijden m/v. Gecombineerd met ondersteuning horecateam. 

Fulltime (rond de 30-35 uur):
Werkdagen doordeweeks (woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag)

Parttime Oproep (rond de 12-16 uur):
Werkdagen weekenden (zaterdag en zondag)
Altijd klaar rond 22:30 uur.

• Afwasser / Schoonmaker:
Op maandag helpen in de schoonmaak.
Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag helpen in de afwas.
Wanneer je handig bent kunnen we je hulp goed gebruiken in het Technisch team (groen onderhoud, onderhoud pand, speeltoestellen, bowling en lasergaming en inventaris).
In 2 verschillende spoelkeukens.

Stagiaires gezocht najaar 2023:
• Medewerker Marketing, Sales & Hospitality

Het ontwikkelingsteam binnen Toversluis is op zoek naar aanstormende toppers! Wie helpt ons mee om Toversluis op de kaart te zetten? Wie ondersteunt de ‘Toversluismarketeer’ om hét overdekte centrum van Zeeuws-Vlaanderen te promoten? Ben jij een kei en heb je zin om aan de slag te gaan als stagiair? Stuur dan je sollicitatiebrief naar: mario.spetic @ minevents.nl. Laat maar eens zien wie je bent en wat je kunt! 

Verder hebben we nog ruimte voor stagiaires met de opleiding(en):

• Medewerker Evenementenorganisatie
• Gastheer-/vrouw niveau 2
• Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw niveau 3
• Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
• Facilitaire Dienstverlening

Als stagiair wordt je serieus opgenomen als volwaardig medewerker en bepaalt je zelfstandigheid en je lef de positie binnen ons team. 
Ben je vooruitstrevend en heb je doorzettingsvermogen dan krijg je meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid aangeboden. 
Ben je wat teruggetrokken en heb je wat meer tijd nodig om een plek in te nemen, dan is dat geen probleem en blijf je wat meer op de achtergrond. 
Je bent stagiair en daar houden we rekening mee.